parhaita antimia ja elämyksiä

Ravintola Nautiluksen Facebook Ravintola Nautiluksen Instagram

Ravintola Nautilus on herkuttelijan keidas Lappeenrannan satamassa. Panostamme laatuun kaikissa annoksissamme; valitsemme aina parhaat raaka-aineet ja tuoreimmat antimet. Kun resepteihin lisätään vielä huippukokkiemme osaaminen, on luvassa upeita makunautintoja.

KEITTIÖMESTARIN KALAMENU 55€

Makrillipatee (L)
– paahdettu hapanjuurileipä, maustekurkku, fenkolihyytelö
Viinisuositus: Campo Viejo Reserva Cava Brut

Soijamarinoitu turska (L,G)
– tillillä maustettu omena-fenkolisalaatti
Viinisuositus: Fattoria Pagano Falanghina Campania IGT

Pannulla paistettu kuha (L,G)
– Polentamousse, anjovis, paistettu kapris ja paahdettu tomaatti
Viinisuositus: Fattoria Pagano Pectus Falerno del Massico

Chocolate a L’Orange –appelsiini-suklaakakku (L)
– Karamellisoitu appelsiininkuori ja kermavaahto
Viinisuositus: Vigneti di Ettore Recioto della Valpolicella Classic

pöytävaraus

KEITTIÖMESTARIN LIHAMENU 60€

Kana-anjovis salaatti (L,G)
– Rucola, salaatinlehti, Parmesan juusto ja yrttimajoneesi
Viinisuositus: Zonin Cuvee 1821 Prosecco Brut

Pitkään haudutettu porsaankylki (L,G)
– Omenakeitto, valkosipulipyree ja porto-kastike
Viinisuositus: Fattoria Pagano Aglianico Campania IGT

Sous vide naudan sisäfile (L,G)
– Pommes anna, sienipyree, timjamilla maustettu porkkana ja
paistettu mukulaselleri
Viinisuositus: Vigneti di Ettore Valpolicella Ripasso Classico

Vadelmapyörre juustokakku (L,G)
– Maitosuklaajäätelö
Viinisuositus: Villa Giada Moscato d’Asti

tilaa lounaslista

KEITTIÖMESTARIN KASVISMENU 50€

Vuohenjuusto seesaminsiemenkastikkeella (VL)
– Viikuna-sipulitorttu, salaatinlehti, ruskistettu viikuna
Viinisuositus: Zonin Cuvee 1821 Prosecco Brut

Paistettu parsa (L,G)
– Valkosipuli ja cannellini-papu hummus, kevätsipuli-hasselpähkinä
pesto
Viinisuositus: Fattoria Pagano Falanghina Campania IGT

Paahdettu paprikapolenta (L,G)
– Paprikapyree, paistettu vihreä papu ja soijavaahto
Viinisuositus: Bodega Piedra Negra Pinot Gris Alta Colección

Karamellisoitu sous vide ananas (L,G)
– Perunroseepippuri, banaani-passion sorbetti ja
pistaasipähkinärouhe
Viinisuositus: Villa Giada Moscato d’Asti

KESÄMENU 2021

Salaatit 15,90€
– Loimulohta ja paahdettua persikkaa (L,G)
Paahtopaistia, punajuurta ja fetaa (L,G) 

Pikkupurtavaa
– Thai kalakakkuja seesami-limedipillä (L,G) 8,90€
– Broileri-rapupopcornia ja soija-vaahterasiirappi (L,G) 8,90€
– Omena-,palsternakka- ja kesäkurpitsabhajit mangodipin kera (L) (vegaaninen) 7,90€
Kahteen kertaan fritatut ranskalaiset ja Nautiluksen ketsuppia (L,G) 5,00€

Täytetyt uuniperunat 8,90€
– Vegaaninen kikhernecurry (L,G)
– Carne con Chili (L,G)
– Klassinen pekoni ja juusto (L,G)
Uuniperunat tarjoillaan kaalisalaatin kera

Avoimet voileivät 16,90€
Loimulohi (L)
Paahtopaisti (L)
Grillattu broileri (L)
Tarjoillaan Nautiluksen perunalastujen kera. Gluteeniton leipä saatavilla.

Hieman lisää
Fish and chips Nautiluksen ranskalaiset ja tartar-kastiketta (L) 17,90€

Grillipihvi Diane. Tarjoillaan salaatin tai Nautiluksen ranskalaisten kera (L,G) 20,90€

Päivän jälkiruoka
Kysy tarjoilijalta vaihtoehdoista

(Lihojen ja broilerin alkuperämaa Suomi)

ilmoittaudu tastingiin