Näyttäviä ja hyvin toimivia tiloja

Ravintola Nautiluksen Facebook Ravintola Nautiluksen Instagram

Ravintola Nautiluksen voi varata moniin erilaisiin tilaisuuksiin. Meillä voi järjestää ristiäiset, häät, syntymäpäiväjuhlat, hääpäivät, yrityskokoontumiset ja vaikka kaveriporukan brunssin. Tilamme sopii erinomaisesti yksityistilaisuuksiin ja räätälöimme tilaisuudet aina asiakkaan toiveita kunnioittaen. Halutessanne voitte varata koko ravintolan, mutta myös ainoastaan sen osan tiloista, mikä riittää omaan käyttöönne.

saatte parasta palvelua

Palvelemme asiakkaitamme aina ammattitaitoisesti ja heidät huolellisesti huomioiden. Olemme joustavia toiminnassamme, joten pystymme vastaamaan kaikkiin tarpeisiin. Saatte meiltä tilaisuuksiinne myös tasokkaat tarjoilut, joissa on otettu huomioon tilaisuuden luonne ja toiveenne.

teille sopivimmat tilat kokouksiin ja juhliin

Nautiluksessa on kolme ravintolasalia ja yksi kabinetti, joista voitte valita omia käyttötarpeitanne täydellisimmin vastaavan tilan. Yläkansi soveltuu parhaiten yksityiskäyttöön tilaisuuksissa, joissa halutaan viettää aikaa täysin rauhassa muilta ravintolassa vierailevilta.

Lastiruuma

enintään 50 hengelle tarkoitettu tunnelmallinen ravintolasali, joka on suunniteltu muistuttamaan purjelaivan lastiruumaa. Tila sopii erinomaisesti juhlatilaisuuksiin ja kokouksiin.

alakansi ja messi

40-50 hengelle tarkoitettu kahden tilan yhdistelmä. Alakannelta on näkymät Saimaalle ja messin kiintopisteenä on led-valaistu ”jäävuoriseinä”

yläkansi

enintään 50 hengelle tarkoitettu upeasti sisustettu ravintolasali. Salista on komeat Saimaanäkymät ja kesäisin yläkannelta löytyy myös ulkoterassi.

kapteenin hytti

enintään 8 hengelle tarkoitettu kabinettitila. Tila on tyylikkäästi sisustettu meriaiheisilla kuvilla ja esineillä.