parhaita antimia ja elämyksiä

Ravintola Nautiluksen Facebook Ravintola Nautiluksen Instagram

Ravintola Nautilus on herkuttelijan keidas Lappeenrannan satamassa. Panostamme laatuun kaikissa annoksissamme; valitsemme aina parhaat raaka-aineet ja tuoreimmat antimet. Kun resepteihin lisätään vielä huippukokkiemme osaaminen, on luvassa upeita makunautintoja.

À la carte

À la carte -listamme tarjoaa kansainvälisen keittiön maittavimpia antimia ja sykähdyttäviä elämyksiä. Valitkaa itsellenne jokin menuistamme ja herkutelkaa kiireettä. Menun yhteyteen suosittelemme asiantuntijamme laatimaa viinipakettia, joka huipentaa kokonaisuuden.

Voitte tilata halutessanne menun sijasta keittiöstämme myös yksittäisannoksia.

pöytävaraus

Lounas

Kun haluatte syödä tasokkaan lounaan upeassa miljöössä ja kaupungin näyttävimmistä maisemista nauttien, tulkaa Ravintola Nautilukseen. Päivittäin vaihtuvan lounaslistamme annokset saavat maanantainkin tuntumaan perjantailta. Lounaslistamme löytyy osoitteesta http://ruokapaikka.fi/nautilus

tilaa lounaslista

Sunnuntaibrunssit

Tarjoamme kesäsunnuntaisin 6.6.2021 alkaen  laadukkaista, tuoreista raaka-aineista valmistettuja ruokia brunssipöydästämme. Tulkaa nauttimaan parhaista antimista ja elämästä; nostaen samalla lasilliset päättyvälle viikolle, ja uuden alkamiselle.

Viinitasting

Tarjoamme asiakkaillemme Viinitastingeja, joissa tutustutaan herkkullisiin ja erittäin laadukkaisiin puna- ja valkoviineihin sekä samppanjaan ja muihin kuohuviin. Tastingien esittelijöinä toimivat viinialan ammattilaiset ja koulutetut asiantuntijat.

Tunnelmallinen ilta tasokkaisiin viineihin perehtyessä on kokemisen arvoinen. Saatte kiinnostavien esittelyjen, tiedon ja makunautintoihin parissa viihtymisen lisäksi iloisesti poreilevia hetkiä hyvässä seurassa.

Viinitastingin voitte varata 10-50 hengen ryhmille

ilmoittaudu tastingiin