parhaita antimia ja elämyksiä

Ravintola Nautiluksen Facebook Ravintola Nautiluksen Instagram

Ravintola Nautilus on herkuttelijan keidas Lappeenrannan satamassa. Panostamme laatuun kaikissa annoksissamme; valitsemme aina parhaat raaka-aineet ja tuoreimmat antimet. Kun resepteihin lisätään vielä huippukokkiemme osaaminen, on luvassa upeita makunautintoja.

À la carte

À la carte -listamme tarjoaa kansainvälisen keittiön maittavimpia antimia ja sykähdyttäviä elämyksiä. Valitkaa itsellenne jokin menuistamme ja herkutelkaa kiireettä. Menun yhteyteen suosittelemme asiantuntijamme laatimaa viinipakettia, joka huipentaa kokonaisuuden.

Voitte tilata halutessanne menun sijasta keittiöstämme myös yksittäisannoksia.

Lounas

Kun haluatte syödä tasokkaan lounaas upeassa miljöössä ja kaupungin näyttävimmistä maisemista nauttien, tulkaa Ravintola Nautilukseen. Päivittäin vaihtuvan lounaslistamme annokset saavat maanantainkin tuntumaan perjantailta.

Ravintola Nautilus ateriakuva

Sunnuntaibuffet

Tarjoamme joka sunnuntai laadukkaita, tuoreista raaka-aineista valmistettuja ruokia buffet-pöydästämme. Tulkaa nauttimaan parhaista antimista ja elämästä; nostaen samalla lasilliset päättyvälle viikolle, ja uuden alkamiselle.

samppanjatasting

Tarjoamme asiakkaillemme samppanjatastingeja, joissa tutustutaan aitoihin samppanjoihin ja erittäin laadukkaisiin kuohuviineihin. Tastingien esittelijöinä toimivat Ravintola Nautiluksen henkilökuntaan kuuluvat koulutetut asiantuntijat.

Tunnelmallinen ilta tasokkaisiin kupliviin perehtyessä on kokemisen arvoinen. Saatte kiinnostavien esittelyjen, tiedon ja makunautintoihin parissa viihtymisen lisäksi iloisesti poreilevia hetkiä hyvässä seurassa.