Наше меню
Совершенство вкуса
МАСЛЯНИЦА В НАУТИЛУСЕ 24.1.-28.2.2020
Блины в неограниченном количестве за 39,90€. Порция содержит четыре (4) гарнира на выбор а также сметану, красный лук и соленые огурцы. По желанию можете дозаказать гарниры за отдельную плату. Цена блинов по предварительному заказу 36,90€.
ALKURUOAT
1. NAUTILUKSEN BOUILLABAISSE 8,00€ / 13,00€
Lohta, katkarapuja, smetanaa ja valkosipulileipää (L)
2. KALALAUTANEN 12,00€
Kylmäsavusiikamousse, punajuurigraavattua lohta, (L)
fenkoli-rapusalaattia, saaristolaisleipää ja pikkelöityjä kasviksia.
3. MYSKIKURPITSACAPPUCCINO 8,00€ / 13,00€
Rapeaa serranoa, hunajapaahdettuja kurpitsansiemeniä, (L)
vuohenjuustokreemiä ja valkosipulileipää
4. POROPASTRAMI 12,00€
Hillottua punasipulia, sienisalaattia, (L,G)
pikkelöityjä kasviksia ja piparjuurimajoneesia
5. CEASARSALAATTI 8,00€
Romainesalaattia, parmesania, krutonkeja, (L)
kirsikkatomaattia ja ceasarkastiketta
-Vuohenjuustolla 2,50 €
-Paahdetuilla juureksilla 1,00 €
PÄÄRUOAT
6. PIPARJUURIVOISSA PAISTETTUA SIIKAA 29,00€
Artisokka-tomaattipaistosta, paistettua varsiparsakaalia, (L,G)
yrttikvinoaa ja kapris-tillivinaigrette
-Viinisuositus Pectus Fallerno Del Massico Italia
7. HÄRÄN SISÄFILEEPIHVI (180g) 34,00€
Bataattipyrettä, grillattua munakoisoa ja kesäkurpitsaa, (L,G)
paahdettua valkosipulia ja konjakki-viherpippurikastiketta
-Viinisuositus Vignetti di Ettore Ripasso Italia
8. PARILOITUA LOHTA JA JOKIRAPUMAJONEESIA 25,00€
Uuniperuna, paistettua porkkanaa (M,G)
ja varsiparsakaalia
-Viinisuositus Willm Riesling Ranska
9. PUNAVIINISSÄ HAUDUTETTUA KARITSANPOTKAA 27,00€
Palsternakkapyrettä, hunajalla glaseerattuja porkkanoita, (L,G)
punaviinikastiketta ja rosmariiniperunoita
-Viinisuositus Yalumba Patchwork Barossa Shiraz Australia
10. MUNAKOISOLASAGNE 20,00€
Kirsikkatomaattikastiketta, bufala mozzarellaa ja (L)
saksanpähkinäpestoa
-Viinisuositus Misty Cove Sauvignon Blanc Uusi-Seelanti
JÄLKIRUOAT
10. NAUTILUKSEN TIRAMISU 9,00€
Liköörimarinoituja marjoja, savoiardikeksejä, (L)
mascarponemoussea ja paahdettua valkosuklaata ja pistaasia
11. SUKLAAFONDANT 9,00€
Vaniljajäätelöä, vadelmamelbaa ja vadelmia (L)
12. CRÉME BRûLÉE 9,00€
Karamellisoitua omenaa (L,G)
13. NAUTILUKSEN JUUSTOLAUTANEN 12,00€
Punaheidi,
Waldermar kuttucheddar ja Peltola Blue (L,G)
KALAMENU 52,90€
-Nautiluksen Bouillabaisse (L)
Lohta, katkarapuja, smetanaa ja valkosipulileipää
-Kalalautanen (L) Kylmäsavusiikamousse, punajuurigraavattua lohta,
fenkoli-rapusalaattia, saaristolaisleipää ja pikkelöityjä kasviksia
-Piparjuurivoissa paistettua siikaa (L,G)
Artisokka-tomaattipaistosta, paistettua varsiparsakaalia, yrttikvinoaa
ja kapris-tillivinaigrette
-Créme brûlée (L,G)
Karamellisoitua omenaa
VIINIPAKETTI MENULLE 26,90€
- Zonin Prosecco 12cl
- Fallerno del Massico Pectus 12cl
- Muscato De Beaumes 8cl
LIHAMENU 57,70€
-Myskikurpitsacappucino (L)
Rapeaa serranoa, hunajapaahdettuja kurpitsansiemeniä,
vuohenjuustokreemiä ja valkosipulileipää
-Poropastrami (L,G)
Hillottua punasipulia, sienisalaattia,
pikkelöityjä kasviksia ja piparjuurimajoneesia
-Härän sisäfilepihvi 180g (L,G)
Bataattipyrettä, grillattua munakoisoa ja kesäkurpitsaa,
paahdettua valkosipulia ja konjakki-viherpippurikastiketta
-Suklaafondant (L)
Vaniljajäätelöä, vadelmamelbaa ja vadelmia
VIINIPAKETTI MENULLE 27,90€
- Zonin Prosecco 12cl
- Vignetti di Ettore Ripasso 12cl
- Recioto della Valpolicella 8cl