Наше меню
Совершенство вкуса

МАСЛЯНИЦА В НАУТИЛУСЕ 24.1.-28.2.2020

Блины в неограниченном количестве за 39,90€. Порция содержит четыре (4) гарнира на выбор а также сметану, красный лук и соленые огурцы. По желанию можете дозаказать гарниры за отдельную плату. Цена блинов по предварительному заказу 36,90€.

ALKURUOAT

1. NAUTILUKSEN BOUILLABAISSE     8,00€ / 13,00€

Lohta, katkarapuja, smetanaa ja valkosipulileipää (L)

2. KALALAUTANEN     12,00€

Kylmäsavusiikamousse, punajuurigraavattua lohta, (L)

fenkoli-rapusalaattia, saaristolaisleipää ja pikkelöityjä kasviksia.

3. MYSKIKURPITSACAPPUCCINO     8,00€ / 13,00€

Rapeaa serranoa, hunajapaahdettuja kurpitsansiemeniä, (L)

vuohenjuustokreemiä ja valkosipulileipää

4. POROPASTRAMI     12,00€

Hillottua punasipulia, sienisalaattia, (L,G)

pikkelöityjä kasviksia ja piparjuurimajoneesia

5. CEASARSALAATTI     8,00€

Romainesalaattia, parmesania, krutonkeja, (L)

kirsikkatomaattia ja ceasarkastiketta

-Vuohenjuustolla 2,50 €

-Paahdetuilla juureksilla 1,00 €


PÄÄRUOAT

6. PIPARJUURIVOISSA PAISTETTUA SIIKAA     29,00€

Artisokka-tomaattipaistosta, paistettua varsiparsakaalia, (L,G)

yrttikvinoaa ja kapris-tillivinaigrette

-Viinisuositus Pectus Fallerno Del Massico Italia

7. HÄRÄN SISÄFILEEPIHVI (180g)     34,00€

Bataattipyrettä, grillattua munakoisoa ja kesäkurpitsaa, (L,G)

paahdettua valkosipulia ja konjakki-viherpippurikastiketta

-Viinisuositus Vignetti di Ettore Ripasso Italia

8. PARILOITUA LOHTA JA JOKIRAPUMAJONEESIA     25,00€

Uuniperuna, paistettua porkkanaa (M,G)

ja varsiparsakaalia

-Viinisuositus Willm Riesling Ranska

9. PUNAVIINISSÄ HAUDUTETTUA KARITSANPOTKAA     27,00€

Palsternakkapyrettä, hunajalla glaseerattuja porkkanoita, (L,G)

punaviinikastiketta ja rosmariiniperunoita

-Viinisuositus Yalumba Patchwork Barossa Shiraz Australia

10. MUNAKOISOLASAGNE     20,00€

Kirsikkatomaattikastiketta, bufala mozzarellaa ja (L)

saksanpähkinäpestoa

-Viinisuositus Misty Cove Sauvignon Blanc Uusi-Seelanti


JÄLKIRUOAT

10. NAUTILUKSEN TIRAMISU     9,00€

Liköörimarinoituja marjoja, savoiardikeksejä, (L)

mascarponemoussea ja paahdettua valkosuklaata ja pistaasia

11. SUKLAAFONDANT     9,00€

Vaniljajäätelöä, vadelmamelbaa ja vadelmia (L)

12. CRÉME BRûLÉE       9,00€

Karamellisoitua omenaa (L,G)

13. NAUTILUKSEN JUUSTOLAUTANEN     12,00€

Punaheidi, Waldermar kuttucheddar ja Peltola Blue (L,G)


KALAMENU 52,90€

-Nautiluksen Bouillabaisse (L)

Lohta, katkarapuja, smetanaa ja valkosipulileipää

-Kalalautanen (L) Kylmäsavusiikamousse, punajuurigraavattua lohta,

fenkoli-rapusalaattia, saaristolaisleipää ja pikkelöityjä kasviksia

-Piparjuurivoissa paistettua siikaa (L,G)

Artisokka-tomaattipaistosta, paistettua varsiparsakaalia, yrttikvinoaa

ja kapris-tillivinaigrette

-Créme brûlée (L,G)

Karamellisoitua omenaa


VIINIPAKETTI MENULLE 26,90€

- Zonin Prosecco 12cl

- Fallerno del Massico Pectus 12cl

- Muscato De Beaumes 8cl


LIHAMENU 57,70€

-Myskikurpitsacappucino (L)

Rapeaa serranoa, hunajapaahdettuja kurpitsansiemeniä,

vuohenjuustokreemiä ja valkosipulileipää

-Poropastrami (L,G)

Hillottua punasipulia, sienisalaattia,

pikkelöityjä kasviksia ja piparjuurimajoneesia

-Härän sisäfilepihvi 180g (L,G)

Bataattipyrettä, grillattua munakoisoa ja kesäkurpitsaa,

paahdettua valkosipulia ja konjakki-viherpippurikastiketta

-Suklaafondant (L)

Vaniljajäätelöä, vadelmamelbaa ja vadelmia


VIINIPAKETTI MENULLE 27,90€

- Zonin Prosecco 12cl

- Vignetti di Ettore Ripasso 12cl

- Recioto della Valpolicella 8cl